• English
  • Română
  • Deutsch

Despre noi

Succesul în lumea automatizată a viitorului va depinde mai degraba de conlucrarea oamenilor cu automatizarile decat de inlocuire oamenior CU acestea.

RAP Systems este compania din cadrul grupului RAP specializată în furnizarea de soluții de automatizare industrială și control de proces.
Compania a fost înființată în 2007 ca urmare a cristalizării întregului potențial de inginerie aplicat în automatizarea proceselor, din întregul grup de companii RAP.
Oferim soluții inovatoare și sisteme personalizate pentru automatizarea industrială și dezvoltarea integrată a produselor.
Echipa noastră este specializată în:
1. Servicii de automatizari industriale și sisteme automate de control de proces.
2. Tablouri electrice de automatizare si control customizate – proiectare si executie.
3. Instalare si punere in functiune la sediu clientului.

ServiciiSoluții

Elemente esențiale

Flexibilitate

Întotdeauna adaptăm sistemele noastre de comandă și control cerințelor formulate de client, aflându-ne într-o strânsă cooperare cu acesta pe tot parcursul proiectului.

 

Soluții inovatoare

Avem obiceiul constant de a propune acele soluții care nu sunt doar customizate, ci complet adaptate nevoilor clientului. De asemenea, ne dăm singuri provocarea de a rămâne aliniați celor mai moderne și inovatoare tehnici de lucru.

 

Experiență

RAP Systems și-a câștigat renumele și expertiza în cei 20 de ani de activitate în domeniu. Am avut astfel permanent oportunitatea de a ne dezvolta abilitățile, cunoștințele și de a învăța cum să gestionăm eficient situațiile complicate.

 

Localizarea

Suntem amplasați în apropierea unuia dintre cei mai importanți producători de panouri electrice industriale, compania ELDON (de asemenea, parteneră RAP), precum și a două autostrăzi importante și două aeroporturi internaționale. Accesul clienților noștri din întreaga lume este semnificativ facilitat. Pentru cei care folosesc produsele ELDON, costurile de transport rămân aceleași în cazul echipamentelor electrice complete sau a unor piese mai mici.